Szárnyashús rizottó
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 1 kg csirkemell
- 0.5 kg rizs
- 5 evőkanál olaj
- 20 dkg vöröshagyma
- 20 dkg zöldborsó
- 20 dkg reszelt sajt
- petrezselyem
- majoránna
- őrölt bors
Elkészítés
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott húst. Amikor már majdnem megpirult, az ugyan olyanra vágott gombát is belerakjuk. Megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majorannával fűszerezzük, apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Összekeverjük az előre elkészített rizzsel, és a vízben megfőzött vagy vajban megpárolt zöldborsót. Amíg még forró, hozzákeverjük a sajt felét. Mikor kitálaltuk, meghintjük a sajt maradék részével.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.